Стало відомо, скільки зароблятиме Забарний в Борнмуті: солідні гроші

Переглядів 3118
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Стало відомо, скільки зароблятиме Забарний в Борнмуті: солідні гроші
Ілля Забарний. Фото: Борнмут
Український дефендер Ілля Забарний, який підписав контракт з англійським Борнмутом, зароблятиме на Туманному Альбіоні десь 3,5 мільйона фунтів на рік.

Стала відома зарплата захисника збірної України Іллі Забарного в англійському Борнмуті. 20-річний український футболіст зароблятиме 67 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, або 3,49 мільйона фунтів на рік. Про це повідомляє телеграм-канал «Динамо Київ Inside».

Додамо, що Ілля Забарний перейшов до клубу АПЛ Борнмута з київського Динамо в заключний день січневого трансферного вікна.

Приблизна сума трансферу 27 мільйонів євро. Також можливі бонуси та відсоток від наступного продажу українського гравця в інший клуб.

Раніше Ілля Забарний зробив заяву після переходу в Борнмут.

Зазначимо, що на даний момент Борнмут після кризової серії без перемог з 17 очками в активі знаходиться на 18 місці в турнірній таблиці АПЛ та ризикує вилетіти до Чемпіоншіпа.

Додамо, що в лютому Борнмут зіграє з Брайтоном екс-наставника Шахтаря Роберто Де Дзербі (04.02), Ньюкаслом (11.02), Вулвергемптоном (18.02) та Манчестер Сіті (25.02).

X