«Стане наступним дорогим продажем Шахтаря»: журналіст назвав гравця «гірників», який вразив у матчі з Англією

Переглядів 2467
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Стане наступним дорогим продажем Шахтаря»: журналіст назвав гравця «гірників», який вразив у матчі з Англією
Георгій Судаков. Фото: Google
21-річний український півзахисник Георгій Судаков добре себе проявляє в матчах за донецький Шахтар та за збірну України. Незабаром він може переїхати до Європи.

Журналіст видання The Athletic Адам Крафтон відзначив гру Георгія Судакова у нічийному матчі кваліфікаційного раунду Євро-2024 проти Англії (1:1).

«Судаков – це клас, йому щойно виповнився 21 рік. Минулого сезону він дуже перспективно виглядав на груповому етапі Ліги чемпіонів і, ймовірно, саме він стане наступним дорогим продажем Шахтаря», – написав Крафтон.

За оцінками статистичних порталів Sofascore (6,0) та WhoScored (5,9), Судаков був одним із найгірших футболістів української команди у вчорашньому матчі з англійцями. Після виходу в старті Судаков був замінений на Сергія Сидорчука, який нещодавно став гравцем бельгійського Вестерло.

  • У поточному сезоні Судаков зіграв за Шахтар два матчі та відзначився одним голом.
  • На даний момент в групі С Україна з сімома очками іде другою. Перша Англія має 13 балів. У третьої Італії та четвертої Північної Македонії по чотири очки. Мальта з нулем балів знаходиться на п'ятій позиції.
  • Наступний матч українська збірна зіграє з Італією в Мілані 12 вересня. Початок зустрічі о 21:45.