«Стати легендою»: вихованець Дніпра перейшов до московського клубу та відзначився амбітною ціллю

Переглядів 1158
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Стати легендою»: вихованець Дніпра перейшов до московського клубу та відзначився амбітною ціллю
Руслан Червяков. Фото: Google
Український нападник Руслан Червяков, незважаючи на військову агресію росії щодо його рідної країни, підписав контракт із московським Торпедо.

18-річний уродженець Дніпра вже встиг дебютувати за нову команду у матчі першої ліги чемпіонату рф із саратовським Соколом.

У коментарі пропагандистському телеканалу «Матч ТВ» Червяков заявив, що хоче стати легендою торпедівців. Форвард залишився незадоволеним своїм дебютом за москвичів, оскільки його нова команда програла Соколу на своєму полі 0:1, після чого автозаводці опустилися на п'яте місце.

Футболіст поставив собі за мету стати легендою Сокола.

«Я перший раз грав при «живих» людях, можна сказати. Коли виходив, коліна тремтіли. Треба переборювати себе і грати. Спасибі фанатам за підтримку, їх було чути, іноді вони заглушали партнерів по команді.

Я приємно вражений такою атмосферою на стадіоні. Моя мета – прославити Торпедо: повернути його до вищої ліги та перемогти у Прем'єр-лізі, стати легендою», — сказав Червяков.

  • Футболіст є вихованцем Дніпра, після чого грав у юнацьких командах Інгульця та Шахтаря, а також за молодіжку португальського Жил Вісенте.
  • Саме з португальського клубу українець перейшов до Торпедо.
  • Це був перший матч Червякова на професійному рівні.