«Ставляться ставки і результат уже зафіксований»: екстренер Динамо шокував деталями останнього місця роботи

Переглядів 863
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Ставляться ставки і результат уже зафіксований»: екстренер Динамо шокував деталями останнього місця роботи
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо
Екснаставник Динамо Олександр Хацкевич розповів про досвід роботи у кіпрському футболі та поділився шокуючими деталями про договірні матчі за участю його команди.

Колишній тренер Динамо Олександр Хацкевич назвав помилками два своїх останніх місця роботи – російський Ротор та кіпрський клуб Карміотісса.

«Треба вже серйозно до цього підходити, тому що дві останні мої роботи – ми всі робимо помилки.

Про ту країну (росію) це взагалі можна викреслити. І ось на цій роботі на Кіпрі я зіткнувся з власником клубу... таких людей не те що у футболі, їх у околофутболі бути не повинно».

Олександр Хацкевич. Фото: Google

Також білоруський тренер розповів, що у Кіпрі відбувалися договірні матчі.

«Там вирішуються особисті задачі через клуб. Коли я виїздив з Кіпру, у Карміотісси від УЄФА було 11 червоних прапорців – це 11 матчів під підозрою у нечесній грі.

Я пішов, як я розумію, після першого матчу, коли команда 0:4 програла. Мені натякнули, що я повинен грати у якісь фіксовані результати. Я сказав, що грати в такі ігри не буду і ми розійшлися. Як я розумію, ставляться ставки на гру, і результат вже зафіксований».

На завершення спеціаліст повідав деталі матчу з АЕКом (0:4), після якого він пішов з клубу.

«Ми програли гру 0:4 АЕКу і вдень матчу мені сказали, що «вашу гру зняли з лінії ставок», що ми повинні програти з різнецю в два з половиною м'яча і більше.

Ми програли 0:4, значить ставка спрацювала, але її зняли в день гри вже з лінії. Ну і після цієї гри ми вирішили далі не продовжувати наші відносини», – сказав білоруський тренер в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

  • Хацкевич знаходиться без роботи з осені 2022 року, після того як пішов з Карміотісси через всього два місяці і шість матчів у клубі.
  • У Роторі він перебував з 2019-го по 2021 роки.
  • У головній команді Динамо Олександр працював з 2017-го по 2019 роки.