«Степаненко перед матчем наговорив дурниць»: вболівальники Порту відреагували на перемогу над Шахтарем

Переглядів 2228
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
0 голосів
«Степаненко перед матчем наговорив дурниць»: вболівальники Порту відреагували на перемогу над Шахтарем
Георгію Судакову у Гамбурзі розбігтися не дали. Фото: ФК Шахтар
Фанати португальського Порту прокоментували в мережі перемогу свого улюбленого клубу в матчі групового етапу Ліги чемпіонів над Шахтарем (3:1), пригадавши передматчеве інтерв'ю Тараса Степаненка.

Google, як-то кажуть, все пам’ятає. Фани Порту теж. Коментуючи перемогу свого клубу в матчі Ліги чемпіонів проти Шахтаря (3:1), раділи успіху «драконів» і троллили Тараса Степаненка, який мав необережність до гри сказати, що Порту – легкий суперник. 

«Український футбол» відібрав для своїх читачів найцікавіші коментарі:

Severino: «Матч показав, що Порту сильніший за Шахтар. Український клуб виявився надто простим суперником. Вони багато помилялися в обороні, а їхні атаки були не надто небезпечними​​».

Godinho: «Шахтар – це не Барселона, треба було забивати їм ще й ще. Консейсау не романтик, а прагматик. Такий тренер не дуже підходить під філософію "Порту».

Danielson: «Що там Степаненко сказав після матчу ніхто не чув? Порту слабкий і зручний суперник? Тільки за перший тайм могли голів 5-6 забити. І це при тому, що Порту зараз далеко не в оптимальній формі.

Ar: «Ми грали проти слабкої команди. На мою думку, ми могли б сьогодні вийти з гри та забити на 4-5 голів більше! Але головне, що ми набрали 3 бали, немов на прогулянці».

Crisvaldo: «Степаненко перед матчем наговорив дурниць. Під час матчу помилявся як у центрі поля, так і в обороні. А у першому таймі арбітр зобов'язаний був видаляти українця.Що скаже Степаненко після цієї ганебної поразки?».

Jail: «Шахтар та Антверпен - це команди рівня Ліги конференцій. Українці та бельгійці просто посідають чиєсь місце на груповому етапі Ліги чемпіонів».

  • В наступній грі в Лізі чемпіонів команда Патріка ван Леувена на виїзді зіграє проти бельгійського Антверпену. Поєдинок заплановано на 4 жовтня. Початок о 19:45.
  • Порту в другому турі групового етапу ЛЧ вдома прийматиме Барселону. Гра відбудеться 4 жовтня. Стартовий свисток на «Ештадіу ду Драгао» прозвучить о 22:00.