Страсбург без шансів програв Ліллю: Соболь з’явився у другому таймі, але не вплинув на результат

Переглядів 305
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Страсбург без шансів програв Ліллю: Соболь з’явився у другому таймі, але не вплинув на результат
Едуард Соболь: Фото: Страсбург
Поєдинок 23 туру французької Ліги 1, в якому Лілль приймав Страсбург, відбувся сьогодні і завершився впевненою перемогою господарів поля (2:0).

Лілль, який очолює колишній головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека, забив два голи протягом п'яти хвилин у середині першого тайму.

Канадський форвард Джонатан Девід оформив дубль - спочатку гравець реалізував пенальті, призначений за фол Лукаса Перріна на Едоні Жегрова, а потім встиг першим на добивання після сейву голкіпера Страсбурга Матца Селса.

Українець Едуард Соболь розпочав поєдинок на лаві запасних гостей та вийшов на заміну на 63-й хвилині зустрічі за рахунку 0:2 замість боснійського хавбека Саньїна Прцича 

Страсбург жодного разу не пробив у ворота Лілля за весь матч.

27-річний Соболь, який перейшов до Страсбурга з бельгійського Брюгге в зимове трансферне вікно, провів за французьку команду чотири матчі, але не відзначився результативними діями.

Страсбург провів 23 матчі, набрав 18 очок і посідає 17 місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції. У 24-му турі Ліги 1 команда Соболя зіграє вдома з Анже у суботу, 18 лютого.

X