Страсбург переміг Нант та покинув зону вильоту: Соболя ледь не нокаутували

Переглядів 523
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Страсбург переміг Нант та покинув зону вильоту: Соболя ледь не нокаутували
Едуард Соболь. Фото ФК Страсбург
Страсбург Едуарда Соболя здобув перемогу над Нантом у виїзному матчі 34-го туру Ліги 1. Поєдинок на "Стад де ла Божуар" завершився з рахунком 2:0.

Страсбург приїхав у гості до Нанта, який не перемагав у п'яти матчах поспіль. У разі успіху в грі з прямим конкурентом команда Фредеріка Антоннеті наблизить себе до збереження прописки в Лізі 1.

Гості забезпечили собі прийнятний результат, забивши по м'ячу в кожному з таймів. Діалло на 26-й хвилині реалізував пенальті, який було призначено за грубий підкат футболіста Нанта у власному штрафному майданчику.

На старті другого тайму Діалло виступив як асистент. Сенегалець допоміг відзначитися Діарра, який збільшив перевагу Страсбурга до двох голів.

Буквально через п'ять хвилин Соболь в одному з епізодів отримав удар по обличчю ліктем. Українець хотів продовжити гру, але на 57-й хвилині тренер Страсбурга поміняв його на Дагба.

Після двох пропущених голів господарі за допомогою замін намагалися змінити хід поєдинку, проте Страсбург зміг без проблем довести матч до перемоги. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2:0 на користь команди Соболя.

Страсбург завдяки перемозі над Нантом піднявся на 14 місце в турнірній таблиці Ліги 1, набравши 35 очок. 13 травня команда Соболя вдома прийматиме Ніццу.

X