«Суддя без перегляду вирішив»: Леоненко не згоден з Цигаником по рішенню у матчі Дніпра-1 та ФК Олександрії

Переглядів 782
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Суддя без перегляду вирішив»: Леоненко не згоден з Цигаником по рішенню у матчі Дніпра-1 та ФК Олександрії
Віктор Леоненко. Фото: Google
Легенда Динамо Віктор Леоненко вважає спірним пенальті, який було призначено у ворота Олександрії в перенесеному матчі першого туру УПЛ із Дніпром-1.

Віктор Леоненко не зрозумів, чому головний арбітр матчу Дніпро-1 - ФК Олександрія Ярослав Козик не пішов дивитися ВАР в епізоді з призначеним пенальті у ворота гостей на 20-й хвилині.

«Нам же вже оголосили, що ВАР буде в кожній грі сезону в Шахтаря і Дніпра-1. Тільки хто його нахрен дивився? Я думав, що Ротань побіг усіх просити, щоб подивилися ВАР. А він побіг до якогось тренера. Може й мала бути червона».

На думку експерта, це було дуже спірне рішення арбітра, враховуючи складність моменту. Леоненко не згоден із коментатором матчу Ігорем Цигаником щодо однозначності ситуації.

«Коментатор чомусь вирішив, що пенальті був. Ми з повторами сперечаємося, а суддя без перегляду вирішив. Зараз будь-який спірний пенальті призначатимуть, і ВАР тут не врятує. Його ніхто не дивиться», - сказав Леоненко в подкасті свого телеграм-каналу.

Нагадаємо, що в УАФ нещодавно було ухвалено рішення використовувати систему ВАР у всіх матчах за участю Шахтаря і Дніпра-1, щоб зробити прозорішою боротьбу лідерів УПЛ за чемпіонство.

X