Суркіс відвідав матч Оболонь – Динамо: власник столичного клубу був у компанії відомих особистостей

Переглядів 2136
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Суркіс відвідав матч Оболонь – Динамо: власник столичного клубу був у компанії відомих особистостей
Ігор та Григорій Суркіси. Фото ФК Динамо
Власник та президент київського Динамо Ігор Суркіс відвідав Столичне дербі, в якому його команда перемогла Оболонь з рахунком 4:2 в рамках другого туру УПЛ.

У п'ятницю, 4 серпня, відбулося Столичне дербі, в якому ФК Оболонь зустрічався з Динамо.

Команда Мірчі Луческу здобула перемогу у наднапруженому матчі, з вилученням, двома пенальті та незарахованими голами суперника.

Містер відзначив проблеми в захисті Динамо та ненадійну гру Георгія Бущана. Водночас наставник Оболоні Валерій Іващенко емоційно розкритикував суддівство Юрія Іванова.

На поєдинку власної команди традиційно був присутній президент біло-синіх Ігор Суркіс. Також гру відвідав його старший брат й почесний президент Динамо Григорій Суркіс та народний депутат Ігор Льовочкін.

Сергій Льовочкін, Григорій Суркіс та Ігор Суркіс. Скриншот з трансляції матчу

  • Суркіс-старший та Льовочкін були членами проросійської партії Опозиційна платформа – За життя.
  • У червні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові задовольнив позов Міністерства юстиції й заборонив партію.
  • Суркіс-старший обіймав посаду президента Динамо з 1993 по 2002 рік, а після передав керівництво клубом молодшому братові.
  • Льовочкін був одним з депутатів, що відзначилися голосуванням проти Закону про визнання українського суверенітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей у січні 2018 року.
  • У березні 2023 року Верховна Рада України виключила Льовочкіна з Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.