«Рахунок міг бути 5:0 на нашу користь»: Луческу розкритикував Бущана і захисників Динамо після матчу з Оболонню

Переглядів 1488
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Рахунок міг бути 5:0 на нашу користь»: Луческу розкритикував Бущана і захисників Динамо після матчу з Оболонню
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу за підсумками матчу з Оболонню відзначив команду суперника, але своїми футболістами залишився незадоволений, особливо воротарем Георгієм Бущаном та центрбеками.

На післяматчевій пресконференції за підсумками матчу другого туру УПЛ з Оболонню (4:2) головний тренер київського Динамо Мірча Луческу прокоментував гру обох команд:

«Цікава гра вийшла. Обидві команди показували агресивний футбол. Було багато довгих передач. Як з боку нашої команди, так і з боку суперника».

Наставник Динамо відзначив команду Валерія Іващенка:

«Оболонь створила нам чимало проблем. Але, з іншого боку, вже після першого тайму рахунок міг бути 5:0 на нашу користь, настільки багато було в нас моментів, настільки багато було стандартних положень. Суперник добре підійшов до цього матчу». 

Гравці Динамо залишилися розкритикованими своїм керманичем:

«Футболісти нашої команди виглядали дещо розслабленими. Але загалом я задоволений результатом, задоволений трьома очками, які ми сьогодні здобули. Щоправда, поле було важким. А супернику тільки компліменти – Оболонь завжди вдома грає непогано, і сьогодні вона хотіла нас перемогти».

Окрему критику Луческу звернув на оборону команди, коментуючи той факт, що Динамо пропустило три голи в двох матчах:

«Це вина і воротаря Георгія Бущана, і центральних захисників. У всіх були проблеми», – цитує наставника Динамо пресслужба киян.

  • На Динамо в третьому турі УПЛ чекає домашня гра з харківським Металістом 1925. Поєдинок розпочнеться у неділю, 13 серпня, о 19:00.
  • Також команда Луческу зіграє у третьому раунді кваліфікації Ліги конференцій проти грецького Аріса. Гра проходитиме у четвер, 10 серпня, о 21:15.
  • У другому турі юнацького чемпіонату Динамо U19 розгромило однолітків з Оболоні з рахунком 7:0.