«Світ має зупинити війну»: Кухаревич подякував Великій Британії за підтримку України

Переглядів 2214
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Світ має зупинити війну»: Кухаревич подякував Великій Британії за підтримку України
Микола Кухаревич. Фото: Суонсі
Нападник Свонсі Микола Кухаревич у коментарі прес-службі валлійського клубу висловився про війну в Україні, яка продовжує чинити спротив російським окупантам.

Кухаревич в міжсезоння перебрався до Англії та спробує проявити себе в англійському Чемпіоншипі ‒ другому за силою футбольному дивізіоні.

Микола скористався нагодою нагадати вболівальникам Свонсі, що війна в Україні досі триває, а підтримка британського уряду є надзвичайно важливою у протистоянні агресору.

«Складно перебувати поза межами країни, коли йде війна. Хочу сказати, що війна не закінчилась. Кожен у світі має зупинити це якомога швидше, щоб люди в Україні могли просто нормально жити. Дякую Великій Британії та Уельсу за підтримку українців. Ваші країни стали для багатьох українців другим домом», ‒ сказав Кухаревич.

  • 22-річний Кухаревич підписав контракт із новим клубом терміном на три роки з можливістю продовження ще на один сезон.
  • Сезон 2022/23 Микола відіграв на правах оренди за шотландський Гіберніан. Провів 15 поєдинків, в яких забив п'ять голів та віддав один асист. Transfermarkt оцінює українця у півмільйона євро
  • Свонсі за підсумками сезону 2022/23 посів десяте місце в минулому сезоні англійського Чемпіоншипу. 5 серпня Кухаревич може дебютувати у поєдинку проти Бірмінгем Сіті.