«Свого часу практично закрили угоди»: представник Шахтаря розповів про потенційні трансфери зірок мундіалю-2022

Переглядів 1458
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Свого часу практично закрили угоди»: представник Шахтаря розповів про потенційні трансфери зірок мундіалю-2022
Мессі та Альварес святкують гол. Фото: Getty Images
Аргентинський форвард Хуліан Альварес та хорватський захисник Йошко Гвардіол могли опинится в донецькому Шахтарі. Про це розповів Карло Ніколіні.

Карло Ніколіні, який є помічником директора з футболу Шахтаря заявив, що раніше донецький клуб був близький до підписання контрактів з хорватським захисником Лейпцига Йошко Гвардіолом та аргентинським нападником Манчестер Сіті Хуліаном Альваресом.

«Свого часу ми вже практично закрили угоди щодо таких футболістів, як Йошко Гвардіол та Хуліан Альварес, але, на жаль, для нас переговори зовсім не прості», - сказав Ніколіні в ефірі TvPlay.

Також менеджер «гірників» виділив найяскравіших бразильських легіонерів в історії Шахтаря.

«Нам довелося працювати з багатьма бразильськими гравцями, найвідомішими з яких були Дуглас Коста і Фернандіньо. Однак найсильнішим з усіх був Матузалем. Він був найбільш різностороннім, з великими технічними здібностями та розумінням гри», – додав Ніколіні.

Зазначимо, що Хуліан Альварес перейшов до Ман Сіті з Рівер Плейта у 2022 році. Вихованець загребського Динамо Йошко Гвардіол став гравцем Лейпцига у 2020 році.

Додамо, що Альварес разом зі збірною Аргентини виграв золоті медалі чемпіонату світу-2022. Гвардіол зі збірною Хорватії здобув «бронзу» мундіалю в Катарі.

X