«Так грають на подвір'ї аматори»: Леоненко розніс Динамо за матч з Інгульцем, згадавши Алієва та Мілевського

Переглядів 3932
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
«Так грають на подвір'ї аматори»: Леоненко розніс Динамо за матч з Інгульцем, згадавши Алієва та Мілевського
Віктор Леоненко. Фото: Google
Віктор Леоненко, що свого часу виступав за Динамо, а зараз є футбольним експертом, висловився про провальний матчбіло-синіх з Інгульцем (0:2) у рамках 16-го туру УПЛ.

Леоненко у своїй авторській програмі на ютуб-каналі проаналізував поразку Динамо у матчі з Інгульцем. Екс-форвард не залишив без уваги Артема Мілевського та Олександра Алієва, які дивилися поєдинок на трибунах стадіону імені Лобановського.

«Динамо показало, що там щось не те. Алієв та Мілевський нефартові для Динамо виявилися (сміється). А якщо серйозно, то так грають на подвір'ї аматори. Пішов-втратив м'яч-назад пішов пішки».

Леоненка дуже здивував той факт, що на цей поєдинок особисто не відвідали власники клубу брати Григорій та Ігор Суркіси.

«На Динамо нікого немає. Уявіть, господарів клубу на Динамо немає. Можна Алієва і Мілевського призначити та й Бессонова.

Такого я ще не бачив, щоби перша гра і така безвольність і реально на стадіоні нікого немає. Я не маю на увазі уболівальників. Таке відчуття, що чекають на щось нове».

Динамо залишилося на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ із 30 очками в активі. У наступному турі команда Мірчі Луческу зіграє на виїзді проти Дніпра-1. Матч відбудеться в Ужгороді 12 березня та розпочнеться о 13:00.