«Так і не віддали зарплату»: ексгравець Динамо розповів про непрості стосунки з Суркісом

Переглядів 5391
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Так і не віддали зарплату»: ексгравець Динамо розповів про непрості стосунки з Суркісом
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник Динамо Олександр Єрмаченко розповів, як на початку виступів за київський клуб йому легко підняли зарплату удесятеро, а наприкінці її взагалі не платили.

Олександр Єрмаченко у березні 2011 року перейшов зі Скелі Моршин до Динамо. В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» ексдинамівець заявив, що після переходу його зарплата зросла вдесятеро. 

«У мене в Скалі була зарплата в доларах, а в Динамо мені просто дописали ще один нуль до цієї суми, що була в Скалі. Для хлопця, якому було 18 років, це були дуже хороші гроші. Точної суми називати не хочу, бо це некоректно, але це було менше 20 тисяч доларів»

Також колишній гравець Динамо згадав і про непросту останню розмову з Суркісом.

«Останній наш діалог був, коли через непорозуміння з клубом мені перестали платити зарплату. Ми з ним поговорили, у мене було багато травм, я не грав і він сказав: «На даному етапі ми тобі зменшимо зарплату». Ситуація в клубі стала напруженою, я зрозумів, що немає вже за що триматися та битися головою об стіну.

Суркіс мені сказав, що в мене буде менша зарплата, але мені навіть її не платили. Так і не віддали. Мене підштовхували, щоб я розірвав контракт з клубом, я сильно за нього не тримався і пішов з Динамо».

Зазначимо, що Єрмаченко перебував в академії Динамо з 2002 по 2005 рік, а потім із березня 2011 по літо 2013 виступав за Динамо-2. У складі другої команди киян 30-річний правий вінгер провів 21 матч, але результативними діями не вирізнявся.