«Так може бути і з Мудриком»: легендарний Хассельбайнк порівняв українця з екс-зірками Челсі

Переглядів 666
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Так може бути і з Мудриком»: легендарний Хассельбайнк порівняв українця з екс-зірками Челсі
Джиммі Флойд Хассельбайнк. Фото: Google
Екс-форвард збірної Нідерландів Джиммі Флойд Хассельбайнк прокоментував перехід українця Михайла Мудрика в Челсі та спрогнозував, якою буде кар'єра лідера збірної України в лондонському клубі.

Колишній нападник Челсі та зібрної Нідерландів Джиммі Флойд Хассельбайнк висловився стосовно українського вінгера Михайла Мудрика, який вже встиг дебютувати за лондонську команду.

«Вважаю, що це дуже хороше придбання для Челсі. Бачу, як Мудрик тішитиме фанатів своєю грою впродовж наступних кількох сезонів. Бачу в ньому щось від Джо Коула, але думаю, що з часом Мудрик може стати таким же важливим для команди, яким колись був Еден Азар», – цитує Хассельбайнка видання Metro.

Також легенда нідерландського футболу відповів, чи готовий він порівняти Азара та Мудрика.

«Не хочу їх порівнювати, бо це трохи несправедливо. Азар приїхав з Лілля, йому потрібен був рік, щоб адаптуватися. Але раптово він злетів на вершину і став важливим гравцем на «Стемфорд Брідж». Так може бути і з Мудриком», – додав екс-форвард Челсі.

На даний момент Челсі з 29 очками в активі іде на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії.

Зазначимо, що у лютому на Челсі чекають дуже цікаві поєдинки, в яких може себе проявити український футболіст Михайло Мудрик. Спочатку в рамках лондонського дербі команда українця зустрінеться з Фулгемом (03.02). Потім знову в дербі Челсі зіграє з Вест Гемом (11.02). Вже 15 лютого Мудрик та компанія на виїзді зустрінуться з дортмундською Боруссією в матчі Ліги чемпіонів. Також «аристократи» зіграють з Саутгемптоном (18.02) та з Тоттенгемом в рамках ще одного лондонського дербі (26.02).