«Він мені сподобався б в Арсеналі»: легендарний воротар висловив свою точку зору, чому Мудрик перейшов до Челсі

Переглядів 4954
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Він мені сподобався б в Арсеналі»: легендарний воротар висловив свою точку зору, чому Мудрик перейшов до Челсі
Михайло Мудрик у матчі з Ліверпулем. Фото: Google
Екс-воротар збірної Англії Девід Сімен, який раніше грав за лондонський Арсенал, прокоментував трансфер Михайла Мудрика до Челсі та висловився стосовно дебюту українця за аристократів.

Знаменитий у минулому британський голкіпер Девід Сімен висловився стосовно дебюту за Челсі українського вінгера Михайла Мудрика. Українець вперше зіграв за «аристократів» у матчі АПЛ проти Ліверпуля (0:0).

«Коли він вийшов на поле, він виглядав дуже добре. Я був справді вражений його контролем м’яча, тим, як він проходив повз захисників, короткими передачами», – сказав легендарний екс-воротар збірної Англії та лондонського Арсеналу в рамках підкасту «Seaman Says».

Зірковий воротар також сказав, що він був би радий бачити Мудрика в Арсеналі.

«Я подумав, що він виглядає по-особливому, і я подумав, що він мені сподобався б в Арсеналі, якщо чесно. Та він пішов за грошима!», – додав Сімен.

На даний момент Челсі з 29 очками в активі іде на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії.

Зазначимо, що у лютому на Челсі чекають дуже цікаві поєдинки, в яких може себе проявити український футболіст Михайло Мудрик. Спочатку в рамках лондонського дербі команда українця зустрінеться з Фулгемом (03.02). Потім знову в дербі Челсі зіграє з Вест Гемом (11.02). Вже 15 лютого Мудрик та компанія на виїзді зустрінуться з дортмундською Боруссією в матчі Ліги чемпіонів. Також «аристократи» зіграють з Саутгемптоном (18.02) та з Тоттенгемом в рамках ще одного лондонського дербі (26.02).

X