Такий футбол нам не потрібен: Львів програв 11 матч поспіль і п'ятий всуху

Переглядів 667
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Такий футбол нам не потрібен: Львів програв 11 матч поспіль і п'ятий всуху
Володимир Салюк вистрибнув у стилі Роналду. Фото: УПЛ
В поєдинку 28 туру української Прем'єр-ліги Львів на домашньому полі поступився Чорноморцю 0:1. Колектив Анатолія Безсмертного відіграв черговий безбарвний матч.

Коли втрачати нічого і боротися немає за що. Певно саме з таких міркувань на гру проти Чорноморця наставник Львова Анатолій Безсмертний, випустив одразу трьох абсолютний новачків. Досвідченого Олександра Рибку у воротах замінв 19-річний Ілля Ольховий, перші матчі в УПЛ також провели брати Михайліви – Віталій та Роман.

І варто сказати, що всі дебютанти, гру до свого активу явно не можуть записати. Їх перші млинці вийшли глевкими. Ольховий не зміг впоратися вже з другим ударом у ствір своїх воріт: одесити швидко розіграли кутовий, Орест Кузик м'яко подав у штрафну, Володимир Салюк жорстко зіграв головою – 1:0 на  користь «моряків».

Брати ж Михайліви, як не намагалися креативити, але в них нічого не виходило від слова зовсім. Як і в Львова загалом.

Гол Володимира Салюка дивіться за посиланням.

 можете переглянути у телеграм-каналі FanDay.net.

Другий тайм обидва колективи відіграли геть блідо, фактично без жодного реального гольового моменту. Тож, впідсумку гол Салюка так і залишився єдиним. До речі, перемога над Львовом стала сотою виїзною перемогою для Чорноморця в рамках УПЛ. Такий от приємний ювілей. 

УПЛ. 28 тур 

Львів – Чорноморець – 0:1 (0:1) 

Гол: Салюк, 23.

До завершення чемпіонату в УПЛ Львову залишилось домучитися, точніше дограти, ще два поєдинки. 29 травня підопічні Анатолія Безсмертного прийматимуть вдома Інгулець, а 4 червня вирушать, хоча це ще не точно, в гості до ковалівського Колоса.

Однак, як би не завершилися ці матчі, Львів так і залишиться на останній сходинці УПЛ в сезоні 2002/2023 років.

Натомість Чорноморець, дякувати перемозі і повноцінним трьом очкам, ще більше відірвався від 13-14 місць. Командам, які посядуть ці сходинки доведеться грати перехідні матчі за право залишитися в УПЛ на наступний сезон.

В команди Романа Григорчука зараз 32 залікові пункти і доволі комфортний календар на кінцівку чемпіонату: домашній матч з Рухом (29 травня) і виїзна гра проти Металісту (4 червня).

X