«Там був стовідсотковий пенальті»: Назаренко – про спірний момент матчу Дніпро-1 – Олександрія

Переглядів 934
Віталій Паламар Віталій Паламар
3 голоси
«Там був стовідсотковий пенальті»: Назаренко – про спірний момент матчу Дніпро-1 – Олександрія
Олександр Назаренко. Фото: Дніпро-1
11 травня на стадіоні «Авангард» відбувся перенесений матч 1-го туру УПЛ між Дніпром-1 та Олександрією. Зустріч закінчилась з рахунком 1:1. Взяттями воріт відзначилися Артем Довбик та Кирило Ковалець відповідно.

Хавбек Дніпра-1 Олександр Назаренко, який заробив скандальний пенальті для господарів, прокоментував спірний момент матчу з Олександрією, відзначивши що фол все-таки мав місце.

«На мою думку, там був стовідсотковий пенальті, бо суперник мене схопив за плече, так що там точно було порушення правил. І арбітр після перерви мені теж це сказав, що там було порушення правил» передає слова захисника пресслужба Дніпра-1.

Назаренко впевнений, що в цьому моменті контакт між гравцями був.

«Міг встояти, але я спробував вистрибнути, щоб дотягнутися до м’яча, а суперник мене завалив. Я відчув, як на мене поклали руку і намагаються завалити, а рефері був позаду і він усе це бачив і призначив пенальті».

За п'ять турів до завершення сезону Дніпро-1 посідає друге місце в турнірній таблиці поступаючись лідеру чемпіонату - Шахтарю двома пунктами, Олександрія в своєму активі має 39 очок і займає п'яте місце.