Таврія не гратиме в чемпіонаті Росії: відомо, чому сімферопольський клуб був змушений піти на такий крок

Переглядів 40067
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Таврія не гратиме в чемпіонаті Росії: відомо, чому сімферопольський клуб був змушений піти на такий крок
Олександр Гайдаш (зліва) не соромиться грати в матчах під егідою російських окупантів. Фото: Google
Директор фейкової Таврії, ексгравець національної збірної України, а нині посібник окупантів Олександр Гайдаш, бідкається, що клуб не допускають до змагань у росії.

Колишній гравець національної збірної України та тренер цілої низки клубів з Криму, таких як Ялос з Ялти, Кримтеплиця та Титан з Армянська Олександр Гайдаш в інтерв’ю  пропагандистський ЗМІ пожалівся, що Таврію, копію справжнього сімферопольського клубу, який припинив своєї існуання з початком широкомасштабної війни в Україні, не хочуть бачити і допускати до серйозних змагань в росії.

«Таврія не потрапила до списку цих команд, тому що на даному етапі не було потреби – невирішені глобальні питання розвитку футболу. Ніхто не дав розуміння щодо футболістів з українськими футбольними паспортами. З цим же ми зіткнулися у 2014 році.

Є великі сумніви: а чи взагалі приймуть остаточно кримські клуби?", — риторично сам в себе спитав Гайдаш в інтрев’ю, яке розтиражував проросійський сайт Стрічка новин Криму.

  • Олександр Гайдаш після анексії Криму РФ прийняв російське громадянство;
  • У 2014 році зрадник України став генеральним директором сімферопольського ТСК Таврія;
  • В жовтні минулого року Гайдаш прийняв участь в матчі ветеранів Таврії та Маріуполя одягнувши на себе футболку з рашиськими літерами V та Z.