Таємна зброя Трубіна: стало відомо, як голкіперу Шахтаря вдалося відбити три пенальті у матчі з Ренном

Переглядів 1189
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Таємна зброя Трубіна: стало відомо, як голкіперу Шахтаря вдалося відбити три пенальті у матчі з Ренном
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Шахтар здобув перемогу у протистоянні з Ренном в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Донеччани виграли у Франції в серії пенальті, в якій переможним голом відзначився Келсі.

Після перемоги 2:1 у першій зустрічі «гірники» поступилися з аналогічним рахунком за підсумками основного та додаткового часу матчу-відповіді, але виявилися точнішими в пробитті пенальті.

Героєм серії ударів із одинадцятиметрової позначки став воротар Шахтаря Анатолій Трубін, який не дав себе переграти тричі, у чому йому допомогла шпаргалка, яку продемонстрували вже після поєдинку.

У перших п'яти ударах обидві команди не забили по два рази. При цьому Трубін взяв пенальті від Жеремі Доку та Біргера Мелінга, які якраз і були вказані в записці. Також голкіпер "гірників" впорався з ударом Леслі Угочукву, а переможну крапку поставив новачок донецької команди Кевін Келсі.

Сьогодні відбулося жеребкування наступної стадії єврокубкового турніру. Суперником «гірників» буде нідерландський Феєнорд із Роттердама. Матчі відбудуться 9 та 16 березня.