«Те, що я знаю зсередини команди»: джерело описало ситуацію у Шахтарі після повернення Чигринського

Переглядів 1241
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Те, що я знаю зсередини команди»: джерело описало ситуацію у Шахтарі після повернення Чигринського
Дмитро Чигринський. Фото: ФК Шахтар
Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, як колектив донецького Шахтаря відреагував на повернення Дмитра Чигринського у команду.

4 серпня український захисник Дмитро Чигринський втретє став гравцем донецького Шахтаря.

Відомий український журналіст Віктор Вацко розповів, як команда прийняла повернення 36-річного оборонця.

«Те, що я знаю зсередини команди, то прийшов дуже досвідчений футболіст, який безперечно стане шефом оборони. Позиційна гра, організаторські якості на полі, підказ, початок атаки, досвід - це все на найвищому рівні. Лідерські якості це те, що дуже важливо для молодої команди сучасного Шахтаря».

Також Вацко дав свій прогноз щодо виступів Чигринського за донецький клуб у нинішньому сезоні.

«Ризикну спрогнозувати, якщо Чигринський уникне травм, то він допоможе Шахтарю в чемпіонаті України. Не певен, щодо Ліги чемпіонів, оскільки там інший рівень та інші виклики, але в чемпіонаті України Чигринський має все щоби бути актуальним для Шахтаря в нинішніх реаліях», – сказав Вацко на ютуб-каналі Вацко Live.

  • Чигринський виступав за Шахтар з 2002 по 2009 та з 2010 по 2015 роки. За цей час захисник зіграв 189 ігор за донеччан та здобув 14 трофеїв, серед яких є Кубок УЄФА.
  • Останнім клубом 36-річного захисника став грецький Іонікос, за який він у сезоні 2022/23 провів 26 матчів та забив один гол.
  • Також Дмитро має на власному рахунку 29 поєдинків за національну збірну України.