«Те ж саме було і в першому матчі»: тренер Клужа назвав причини вильоту команди Коноплянки з єврокубків

Переглядів 496
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1 голос
«Те ж саме було і в першому матчі»: тренер Клужа назвав причини вильоту команди Коноплянки з єврокубків
Адана Демірспор - Клуж. Фото: Gettyimages
ЧФР Клуж зазнав поразки від Адана Демірспор з рахунком 1:2 на виїзді в четвер у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій і вибув з єврокубків.

Головний тренер румунської команди Андреа Мандорліні був вкрай розчарований після матчу. Італійський фахівець вважає, що все було втрачено через неуважність, яку продемонстрували його гравці:

«Дві неуважності, дві помилки коштували нам багато. Нам забили два необов’язкові голи, як наприкінці першого тайму, так і наприкінці другого тайму. Те ж саме було і в першому матчі, ми засмучені», – сказав Мандорліні після матчу в Туреччині.

Нагадаємо, що за ЧФР Клуж виступає український вінгер Євген Коноплянка, який приєднався до румунського клубу на правах вільного агента.

  • Українець виступав за Краковію з лютого 2022 року по червень 2023 року. Провів у складі польської команди 38 матчів, забив чотири м'ячі та зробив дві результативні передачі.
  • Євген також має досвід виступів за Дніпро, Шахтар, Шальке (Німеччина) та Севілью (Іспанія. Transfermarkt оцінює українця у півмільйона євро.
  • Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу пророкував для ЧФР Клуж вихід у груповий етап Ліги конференцій.
  • У третьому кваліфікаційному раунді до Ліги конференцій Адана Демірспор зіграє з хорватським Осієком. Матчі відбуватимуться 10 та 17 серпня.