«Ти був радий брати наші гроші»: Воронін розповів про коментарі від росіян після прояву його позиції

Переглядів 14096
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Ти був радий брати наші гроші»: Воронін розповів про коментарі від росіян після прояву його позиції
Андрій Воронін. Фото: Google
Колишній нападник національної команди України Андрій Воронін висловився про реакцію росіян на те, що він залишив московське Динамо після початку широкомаштабної російської агресії.

Екс-форвард збірної України Андрій Воронін розповів про те, які коментарі йому пишуть росіяни.

«З багатьма контакти просто втрачено. Але я отримував і досі отримую коментарі від росіян, які докоряли мені: «Ти був радий брати наші гроші, а тепер ти проти нас». Гей, це була робота в Москві. Це не забороняє мати думку проти російської війни», - сказав Воронін в інтерв’ю авторитетному німецькому виданню Bild.

Зазначимо, що з 2020 року до повномасштабного вторгнення РФ в Україну Андрій Воронін працював тренером у московському Динамо. Після 24 лютого 2022 року українець залишив російську територію.

Додамо, що у якості футболіста Воронін у 2002-2012 роках захищав кольори збірної України, за яку він зіграв 74 матчі та відзначився вісьмома голами. На клубному рівні уродженець Одеси виступав за такі команди, як Боруссія Менхенгладбах, Майнц, Кельн, Баєр Леверкузен, Ліверпуль, Герта Берлін, Динамо Москва та Фортуна Дюссельдорф.