«Ти дебіл чи ні?»: екс-футболіст збірної України звернувся до президента ФІФА

Переглядів 10742
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Ти дебіл чи ні?»: екс-футболіст збірної України звернувся до президента ФІФА
Артем Федецький. Фото: Google
Колишній захисник збірної України, Шахтаря, Карпат і Дніпра Артем Федецький висловився стосовно нещодавного коментаря президента ФІФА Джанні Інфантіно.

Екс-гравець збірної України Артем Федецький прокоментував слова президента ФІФА Джанні Інфантіно, який запропонував зупинити війну в Україні тільки на місяць.

«Хочеться сказати, Джанні – ти дебіл чи ні? Зупинимо війну на місяць? Тобто давайте ось цього місяця мирні люди гинуть, а як буде чемпіонат світу, то не будемо стріляти, нехай люди поживуть, а потім знову продовжимо. Це повний неадекват», – цитує Артема Федецького SportArena. 

Також екс-футболіст сказав ще такі слова про президента ФІФА.

«Я розумію за його словами лише одне – це продажна людина, яка за гроші продала би будь-кому свою жалюгідну душу, мабуть, і дияволу. Не треба звертати на них увагу», – додав Федецький.

Чемпіонат світу стартував у Катарі 20 листопада і проходитиме до 18 грудня. Вже було зіграно поєдинки груп А та В. Еквадор виграв у Катару (2:0), а Нідерланди виявилися сильнішими за Сенегал (2:0). Англія розгромно перемогла Іран з рахунком 6:2, а США та Вельс розписали мирову 1:1.

Сьогодні, 22 листопада, відбудеться чотири поєдинки чемпіонату світу:

Група С

Аргентина – Саудівська Аравія (12:00)

Мексика – Польща (18:00)

Група D

Данія – Туніс (15:00)

Франція – Австралія (21:00)

X