«Коментатори будуть частіше повторювати рахунок»: «Суспільне» пояснило відсутніть табло під час трансляції матчу Катар – Еквадор

Переглядів 7821
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Коментатори будуть частіше повторювати рахунок»: «Суспільне» пояснило відсутніть табло під час трансляції матчу Катар – Еквадор
Еквадор святкує гол. Фото: Google
Микола Чернотицький, який є головою правління «Суспільного», висловився стосовно того, що на матчі-відкритті мундіаю між Катаром та Еквадором не було табло.

Голова правління «Суспільного» Микола Чернотицький розповів, чому на матчі-відкритті чемпіонату світу-2022 Катар – Еквадор (0:2) не було табло з часом та з рахунком.

«Відсутність рахунку під час чемпіонату - трабл в організаторів, які надають нам сигнал. «Суспільне» не має права самостійно його вводити. Коментатори будуть частіше повторювати рахунок, поки організатори не пофіксять проблему», - написав Микола Чернотицький у себе на сторінці у Фейсбуці.

Також голова правління телеканалу висловився стосовно прямих трансляцій поєдинків.

«А хто ще не дивиться футбол, то на сайті Суспільне Спорт пряма трансляція».

20 листопада в рамках першого поєдинку чемпіонату світу-2022 Еквадор виграв у Катару з рахунком 2:0 завдяки дублю представника Фенербахче Еннера Валенсії. 

Зазначимо, що 21 листопада буде зіграно ще один матч групи А Сенегал – Нідерланди (18:00). Також в рамках квартету В відбудуться поєдинки Англія – Іран (15:00) та США – Вельс (21:00).

X