«Ти кладеш руку на своє сумління»: кат Шахтаря у матчі проти Порту пояснив свій людяний вчинок у грі з «гірниками»

Переглядів 522
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ти кладеш руку на своє сумління»: кат Шахтаря у матчі проти Порту пояснив свій людяний вчинок у грі з «гірниками»
Галено. Фото: ФК Порту
Вінгер Порту Галено у матчі Ліги чемпіонів проти донецького Шахтаря продемонстрував не лише футбольну майстерність, а й людські якості, адже зупинив атаку португальців, коли Лемкін травмувався.

Галено прокоментував перебіг матчу проти Шахтаря та заявив, що «дракони» дуже гарно підготувалися до «гірників» і заслужив три очки. 

«Ми знали, що гра проти Шахтаря буде нелегкою. Ми добре вивчили їхню команду, щоб здобути перемогу. Порту своєю працею заслужив на три очки. Тепер настав час насолодитися та відпочити».

Також вінгер згадав епізод, коли захисник Шахтаря Лемкін отримав травму стегна під час небезпечної атаки Порту. Галено тоді перебував із м’ячем і благородно вибив його в аут, щоб оборонець міг отримати медичну допомогу.

«Чому я вибив м'яч, коли побачив травму гравця Шахтаря (Лемкіна)? Кожен має це зробити, адже ти кладеш руку на своє сумління. Я побачив, що у нього травма, і відкинув м'яч. На його місці міг бути я. Сподіваюся, з ним все гаразд, і він скоро одужає», – наводить слова Галену Record.

  • У паралельному матчі каталонська Барселона розгромила бельгійський Антверпен із рахунком 5:0.
  • Донецька команда в наступному поєдинку зустрінеться з Антверпеном на виїзді (04.10).
  • До цього «гірники» на внутрішній арені зустрінуться з львівським Рухом (23.09) та полтавською Ворсклою (30.09) в рамках УПЛ, а також із рівненським Вересом у Кубку України (26.09).