Тимощука та Зеніт покарали: відомо, чим провинився зрадник України та його клуб

Переглядів 578
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Тимощука та Зеніт покарали: відомо, чим провинився зрадник України та його клуб
Анатолій Тимощук. Фото: колаж
Футбольний клуб Зеніт з Санкт-Петербурга оштрафували на триста тисяч через вакханалію під час проведення командою чемпіонського параду, яку влаштували її фанати.

Пітерський футбольний клуб Зеніт, де працює асистентом головного тренера зрадник України Анатолій Тимощук, оштрафували на 300 тисяч рублів за святкування чемпіонства. 

Як повідомляють російські ЗМІ, Петроградський районний суд Санкт-Петербурга покарав Зеніт у адміністративній справі про організацію несанкціонованого масового заходу.

У поліцейському протоколі зазначено, що гуляння, які мали місце бути 13 травня цього року на честь святкування перемоги Зеніта в російській Прем’єр-лізи, цитуємо «призвели до порушень руху пішоходів і транспортних засобів, а також до пошкодження газонів на громадській території».

Крім штрафу на адресу клубу, з тих самих підстав, на 60 тисяч рублів штраф отримав і голова служби безпеки клубу Олександр Румянцев.

  • Анатолій Тимощук є рекордсменом збірної України за кількістю проведених матчів у футболці національної команди. В активі зрадника 144 поєдинки.
  • УАФ позбавила Тимощука всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі пітерського Зеніту Тимощук працює з 2017 року.