«Тоді дали шанс Петракову»: Циганик заявив, що Ребров міг очолити збірну України значно раніше

Переглядів 768
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Тоді дали шанс Петракову»: Циганик заявив, що Ребров міг очолити збірну України значно раніше
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий журналіст Ігор Циганик розповів, що тренер національної збірної України Сергій Ребров міг очолити головну команду країни ще перед матчами за право зіграти на Мундіалі в 2022 році.

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в новому випуску «Циганик LIVE» розповів, що Сергій Ребров міг очолити збірну України минулого року.

«Ребров був готовий ще минулого літа очолити збірну, перед матчами з Шотландією та Вельсом. В нього закінчився контракт і як мені стало відомо, він виходив на УАФ з такою пропозицією». 

Циганик зауважив, що тоді шанс очолити збірну отримав Петраков, але наставник цим не скористався. Саме тому Ребров і продовжив контракт із Аль-Айном. 

«Продовжувати йому контракт в ОАЕ чи очолювати національну збірну? Але тоді дали шанс Петракову, а він його не використав. Як наслідок, Ребров продовжив на рік контракт з Аль-Айном і тільки зараз почав працювати в збірній».

  • 65-річний Петраков у 2019 році привів молодіжну збірну України (U-20) до титулу чемпіонів світу;
  • З серпня 2021 по грудень 2022 року Олександр Васильович очолював національну збірну України, але не зміг вивести її на катарський Мундіаль і повернути команду до вищого дивізіону Ліги націй;
  • Під керівництвом спеціаліста національна збірна України зіграла 15 матчів (шість перемог, сім нічиїх та дві поразки);
  • Вчора Ребров дебютував на чолі збірної України матчем проти Німеччини (3:3).
  • Далі на команду чекають ігри проти Північної Македонії в гостях та Мальти у Словаччині у кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року. 
  • Зустрічі відбудуться 16 та 19 червня відповідно.