«Тому я вибрав його»: головний тренер Бенфіки поставив крапку у недовірі до Трубіна

Переглядів 15427
Олександр Калінін Олександр Калінін
6 голосів
«Тому я вибрав його»: головний тренер Бенфіки поставив крапку у недовірі до Трубіна
Рогер Шмідт, фото: ФК Бенфіка
Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт відверто прокоментував воротарське питання команди в контексті конкуренції Анатолія Трубіна і Самуеля Соареша.

З моменту свого літнього переходу в Бенфіку Анатолій Трубін ще не встиг дебютувати у складі «червоних орлів», тричі просидівши на лавці для запасних.

Після продажу Одіссеаса Влаходімоса основним кіпером Бенфіки став Самуель Соареш. Наставник команди Рогер Шмідт пояснив, чи готовий Трубін нарешті вийти у стартовому складі.

«Він уже був готовий, коли прийшов. Коли я вирішував, хто буде в старті, Соареш був уже адаптований, і тому я вибрав його, тому що він уже був у команді. Трубіну ще потрібно інтегруватися». 

Німецький фахівець зізнався, що йому належить зробити складний вибір з огляду на впевнену гру португальця.

«Він [Трубін] повернувся зі збірної більш впевненим і з настроєм, але я задоволений командою. Соареш був важливий в останніх кількох іграх. Зараз конкуренція, і мені доведеться приймати рішення», – наводить слова Шмідта видання O Jogo.

  • Найближчий матч Бенфіка проведе у суботу, 16 вересня, на виїзді проти Візели у рамках п’ятого туру чемпіонату Португалії.
  • 21-річний Соареш в нинішньому сезоні зіграв у трьох поєдинках за лісабонців (два пропущених гола, два матча «на нуль»).