«Треба показати, що сталося під час матчу Бешикташу з Лейпцигом»: Луческу очікує тиску трибун на гравців Динамо

Переглядів 873
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Треба показати, що сталося під час матчу Бешикташу з Лейпцигом»: Луческу очікує тиску трибун на гравців Динамо
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу поділився своїми очікуваннями перед матчем-відповідь плей-оф раунду кваліфікації Ліги конференцій проти Бешикташу.

Мірча Луческу відзначив вболівальників турецького гранда, заявивши, що вони — 12 гравець, який робить свій внесок в результат.

«Вболівальники Бешикташу чудові, неймовірні. Атмосфера тут завжди фантастична. Вони не лише женуть вперед свою команду, а і чинять тиск на суперників. Вони роблять свій внесок в успіхи команди».

Луческу згадав цікавий випадок, що стався на домашньому стадіоні Бешикташа. Тиск трибун справді може вивести суперника із гри.

«Мабуть, треба показати нашим гравцям, що сталося під час матчу «Бешикташу» з Лейпцигом, коли один гравець залишив поле через те, що не міг продовжити грати за такого галасу на трибунах. У нас багато молодих гравців, які не грали на цьому рівні, у таких умовах. 

Також Луческу висловився щодо можливого тиску трибун на футболістів Динамо. Фахівець сподівається, що кияни впораються із цим випробуванням.

Останні два роки ми грали за порожніх трибун, тому я би не хотів аби така атмосфера стала для них сюрпризом та вплинула на їх дії у завтрашній грі», — заявив Луческу.

  • Поєдинок-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій Бешикташ – Динамо відбудеться 31 серпня в Стамбулі. Початок гри о 21:00.
  • В першій грі підопічні Мірчі Луческу зазнали мінімальної поразки (2:3).
  • Головний тренер Динамо Мірча Луческу тренував Бешикташ в період з 2002 по 2004 роки. На чолі цього клубу румунський спеціаліст ставав чемпіоном Туреччини в сезоні 2002/2003.