«Треба пройти повний збір з Поліссям»: Усик поділився своєю футбольною мрією

Переглядів 519
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Треба пройти повний збір з Поліссям»: Усик поділився своєю футбольною мрією
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу у надважкій ваговій категорії Олександр Усик поділився планами на можливу футбольну кар’єру у складі Полісся та зізнався, що мріє зіграти в УПЛ.

Український боксер Усик, який вже грав у складі Полісся під час «Зимового кубку», сказав, що мріє стати абсолютним чемпіоном світу та зіграти за житомирський колектив в УПЛ. 

«Полісся зараз вийде в Вищу лігу. Це клуб, який дав мені можливість зіграти в Перші лізі, я хочу допомогти хлопцям. Вища ліга – це високий левел. 7-10-15 хвилин, скільки там.

Стати абсолютним чемпіоном і зіграти за Полісся в УПЛ в один рік? Дай бог, щоб так сталося».

Крім того Усик заявив, що розуміє, як важко йому буде грати в УПЛ.

«Розумію, що треба працювати. Треба пройти повний збір, побачити, трошки нахвататись футбольних термінів не в словах, а в діях.

Знаєш, чому мені легше грати в футбол, а не боксувати? У футболі не б’ють тебе в голову навмисно, а навіть, коли ти біля них десь, то вони думають: «Так, треба від нього трохи подалі знаходитись», — сказав Усик в інтерв’ю youtube-каналу USYK17.

Раніше ми повідомляли, що півзахисник збірної України та Шахтаря Тарас Степаненко пояснив, чому його замінили у грі проти шотландців.