«Треба вже відмовлятися від цієї «жлобської» звички»: Севідов різко відреагував на одну з цитат Реброва

Переглядів 29035
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
7 голосів
«Треба вже відмовлятися від цієї «жлобської» звички»: Севідов різко відреагував на одну з цитат Реброва
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий український тренер Олександр Севідов прокоментував слова головного тренера збірної України Сергія Реброва, порівнявши його з екснаставником синьо-жовтих Олександром Петраковим.

У понеділок, 12 червня, Сергій Ребров провів перший матч на чолі збірної України. Синьо-жовта команда зіграла з Німеччиною внічию з рахунком 3:3.

На післяматчевій пресконференції 49-річний Ребров різко відповів на запитання про те, чи він вважає нічию з Бундестім успіхом.

«А ви запитайте себе, чи це успіх – зіграти 3:3 з Німеччиною. Це неофіційна гра. Я вважаю, що ми створювали достатньо моментів, могли забивати навіть більше», – сказав Ребров.

Відомий український тренер Олександр Севідов вітає призначення нового головного тренера, але незадоволений ставленням журналістів до 65-річного екскерманича команди Олександра Петракова.

«Я дуже вітаю прихід до збірної України Сергія Станіславовича Реброва. Але треба вже відмовлятися від цієї «жлобської» звички – лаяти попереднього наставника. Багато наших блогерів, провідних програм, фахівці, які мають до футболу непряме ставлення, пройшлися Петраковим».

Олександр Севідов. Фото: ФК Металіст

Севідов не бачить великої відмінності у поведінці Реброва та Петракова на пресконференціях.

«Віктор Вацко похвалив пресконференцію Реброва. Думаю, подивлюся, що ж там було сказано? Реброву поставили запитання про те, чи вважає він нічию 3:3 гідним результатом. Він відповів у дусі Петракова: «Задайте самі собі це питання», – сказав Севідов в ефірі ютуб-каналу «Фінти та Підкати».

  • Петраков очолював збірну України з листопада 2021 року по грудень 2022 року. Нині керує національною командою Вірменії.
  • У п'ятницю, 16 червня, команда Реброва проведе поєдинок у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • У понеділок, 19 червня, на національну команду України чекає номінально домашня гра у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).
  • Спортивний арбітражний суд у Лозанні 17 квітня 2023 року залишив без зміни вирок Апеляційного комітету УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за організацію договірних матчів у ПФК Суми.