«Тренерський штаб збірної України обходиться УАФ у копійки»: джерело назвало зарплату Петракова

Переглядів 1525
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Тренерський штаб збірної України обходиться УАФ у копійки»: джерело назвало зарплату Петракова
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Відомий спортивний коментатор та журналіст Віктор Вацко висловився про умови роботи Олександра Петракова на посаді головного тренера збірної України.

В авторському проєкті на ютуб-каналі Вацко назвав зарплату нинішнього наставника синьо-жовтих та порівняв його умови роботи з колишнім головним тренером команди Андрієм Шевченком.

«Кажуть про те, що Петраков працює за 10 тисяч доларів на місяць. По суті, тренерський штаб обходиться УАФ у копійки. Крім того, порівняно з Шевченком Петраков дуже зручний тренер. Шевченко був дуже вимогливим наставником з приводу логістики, побуту та решти речей навколо футболу. Петраков не створює тиску на менеджмент УАФ, а працює з тим, що дають».

Нагадаємо, що контракт Петракова з УАФ діє до кінця цього року, тому матч з Шотландією може стати для нього останнім на посаді головного тренера збірної України.

Поєдинок проти шотландців в рамках шостого туру Ліги націй відбудеться у польському Кракові. Початок – о 21:45. Команду Петракова влаштує лише перемога, що дозволить синьо-жовтим вийти Лігу А.

X