Тріо Мудрик/Жезус/Сака: у твіттері виклали реакцію Неймара на потенційний трансфер українця в Арсенал

Переглядів 633
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Тріо Мудрик/Жезус/Сака: у твіттері виклали реакцію Неймара на потенційний трансфер українця в Арсенал
Неймар. Фото: Google
Михайло Мудрик близький до переходу в лондонський Арсенал. В інтернеті з'являється все більше позитивних постів та жартів з приводу потенційного трансферу.

Український вінгер Михайло Мудрик з кожним днем все частіше стає головною темою для обговорення в Англії. ЗМІ активно сватають українця в Арсенал і перехід може відбутися вже у це січневе трансферне вікно, якщо сторони погодять умови переходу.

Один з користувачів у твіттері опублікував жартівливий пост з приводу трансферу Мудрика в Арсенал. Він запостив двосекундне відео з бразильським форвардом ПСЖ Неймаром, який над чимось замислився.

«Тріо Мудрик/Жезус/Сака», – підписав пост користувач, натякаючи, що Неймар розуміє про потенційне створення конкурентоспроможної трійки атакуючих футболістів Арсеналу, якщо трансфер українця відбудеться.

До слова, в ПСЖ Неймар є частиною знаменитого тріо разом з фіналістами мундіалю-2022 Кіліаном Мбаппе та Ліонелем Мессі. 

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Лондонський Арсенал на даний момент з 43 очками впевнено лідирує в АПЛ. У другого Манчестер Сіті 36 балів.