«Трошки засмутило»: Лупашко прокоментував третю підряд суху перемогу Інгульця у Першій лізі

Переглядів 1408
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Трошки засмутило»: Лупашко прокоментував третю підряд суху перемогу Інгульця у Першій лізі
Владислав Лупашко. Фото: YouTube
Головний тренер Інгульця Владислав Лупашко поділився думками щодо чергової перемоги своєї команди. На цей раз постраждав Діназ, який програв із рахунком 0:3.

У суботу, 12 серпня, Інгулець впевнено обіграв Діназ в матчі третього туру Першої ліги із рахунком 3:0.

Голами у складі команди Олександра Поворознюка відзначилися Артем Сітало (14'), Олександр Козак (45') та Віталій Кольцов (пенальті, 85').

Головний тренер Інгульця Володимир Лупашко прокоментував цей матч.

«Гра вийшла якісна з нашого боку, ми створювали багато моментів, але ще більше ми не забивали. Це трошки засмутило, тобто потрібно реалізовувати всі моменти.

Ми на тренуваннях акцентуємо увагу на тому, що якщо ми створюємо, ми повинні витискати максимум. Цей тиждень ми теж будемо на цьому акцентувати увагу».

Також спеціаліст відповів на запитання щодо того, що гравці Інгульця вище за класом ніж у суперників.

«Ми не зважаємо уваги на будь-які обставини. Ми на тренуваннях створюємо такі умови, коли футболіст повинен викладатися на максимум. Є багато футболістів, яких ми хотіли, але конкуренти їх забрали.

Тобто я б не сказав, що ми переважаємо суттєво в рівні. Як ми тренуємось, так ми і граємо, якщо ми там працюємо на максимум, то ми і тут будемо у гарній формі».

Окрім цього, тренер висловився щодо компектування складу Інгульця.

«На початку зборів ми трошки переймалися цим питанням, але ми побалакали з Олександром Григоровичем і я його запевнив, що це не проблема, коли команда вилітає.

Потрібно відпускати гравців. Ті тренування, та інтенсивність, яку ми закладаємо, не всі витримують її. Потрібно, щоб прийшли голодні до гри футболісти», – сказав Лупашко для пресслужби клубу.

  • На наступному тижні, 15 серпня, Інгулець зіграє поєдинок 1/32 фіналу Кубка України проти Вікторії. Початок гри о 16:00.
  • В четвертому турі Першої ліги Інгулець прийматиме вдома київський Лівий берег. Гра відбудеться 19 серпня в Петровому. Початок о 18:00.