«Трубін більше з ними працювати не буде»: екстренер Шахтаря зробив відверте зізнання стосовно воротаря Бенфіки

Переглядів 9676
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Трубін більше з ними працювати не буде»: екстренер Шахтаря зробив відверте зізнання стосовно воротаря Бенфіки
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Тренер воротарів французького Лілля Антоніо Феррейра, який раніше працював у Шахтарі, висловився стосовно перспектив Анатолія Трубіна в Бенфіці.

Колишній тренер воротарів донецького Шахтаря (2016-2021) Антоніо Феррейра пригадав, як вперше на збори з командою поїхав зовсім юний голкіпер Анатолій Трубін. 

«Збори пройшли для Трубіна добре. На чотири роки старший Олег Кудрик мав травму, яка не дозволяла йому грати, що створило можливість для Трубіна. Анатолій вийшов на поле. Я пам’ятаю, що та гра була непростою, і він добре впорався. Потім він знову зіграв добре.

Наприкінці табору ми сказали тренерському штабу молодіжної команди, що Трубін більше з ними працювати не буде і переходитиме в першу команду».

Також Феррейра відповів на запитання, чи зможе Трубін витіснити з основного склада Одіссеаса Влаходімоса у Бенфіці.

«Я не сумніваюся, що Анатолій знаходиться на рівні зі своїм колегою або навіть вище, але я не буду передбачати, хто зіграє. Трубін молодий, і йому ще є що покращувати.

Але він провів майже 100 матчів на професійному рівні. Мова йде про футболіста, а не про новачка. Однак Анатолію ще потрібно закріпитися в Європі», - сказав Феррейра для сайту Azscore.

  • Бенфіка зіграє з Ештрелою у суботу, 19 серпня, в рамках другого туру чемпіонату Португалії. Початок зустрічі запланований на 22:30 за київським часом.
  • Трубін перейшов до Бенфіки із Шахтаря і підписав контракт на п'ять років.
  • За першу команду донеччан 22-річний воротар провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.