Трубін чи Влаходімос: фанати Бенфіки зробили однозначний вибір між двома голкіперами

Переглядів 6672
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Трубін чи Влаходімос: фанати Бенфіки зробили однозначний вибір між двома голкіперами
Одіссеас Влаходімос та Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Фанати Бенфіки визначились з основним воротарем на наступний матч чемпіонату Португалії проти Ештрели. Наразі Анатолій Трубін поступається у симпатіях Одіссеасу Влаходімосу.

У суботу, 19 серпня, Бенфіка зіграє з ФК Ештрела Амадора в рамках другого туру чемпіонату Португалії.

Вболівальники «орлів» перед початком поєдинку проголосували на порталі A BOLA за те, хто має зайняти місце у воротах Бенфіки.

Чи повинен Анатолій Трубін вийти у старті у матчі з Ештрелою?

  • Так – 44%
  • Ні – 56%

Наразі фанати Бенфіки віддають перевагу досвідченому голкіперу Одіссеасу Влаходімосу, який на їхню думку має і надалі бути першим номером у команді, навіть попри невдалу гру з Боавіштою у минулому турі (2:3).

Cmcpinto: «Навіщо ставити віз попереду коня?».

Aruas: «Ештрела - гра з високим ризиком! Трубін ще мало знає своїх колег, може нервувати й нарватися на халепу. Згадаймо, що сталося з Міле Свіларем (ексворотар Бенфіки). Після матчу з Манчестер Юнайтед в якому він зайшов з м'ячем у ворота, перспективний голкіпер пропав».

Anonymous: «Голкіпер-чемпіон країни не повинен залишати команду лише після однієї менш вдалої гри».

Проте у коментарях деякі активні користувачі виступають за те, щоб головний тренер «орлів» Роджер Шмідт дав шанс Трубіну.

Jose.f.barros: «А чому ні? Дочекаємося ще однієї помилки Оді? Чи буде Трубім перевірятися зараз у домашній грі проти Ештрели, яка щойно вийшла у вищий дивізіон, чи доведеться чекати гри на Кубок Португалії?».

Alex: «Так, якщо він доведе, що він кращий за Влаходімоса, і все вказує на це, принаймні в роботі ногами й без вагань в просуванні м'яча».

  • Початок матчу між Бенфікою та Ештрелою запланований на 22:30 за київським часом.
  • Трубін перейшов до Бенфіки із Шахтаря і підписав контракт на п'ять років. За першу команду донеччан 22-річний воротар провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.
  • Влаходімос захищає кольори «орлів» з 2018 року. Загалом 26-річний голкіпер провів за Бенфіку 225 матчів та завоював чотири трофеї.