Трубін не потрапив до стартового складу Бенфіки: воротар лісабонців посварився з головним тренером команди

Переглядів 17293
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Трубін не потрапив до стартового складу Бенфіки: воротар лісабонців посварився з головним тренером команди
Одіссеас Влаходімос. Фото: Google
29-річний грецький воротар Бенфіки Одіссеас Влаходімос, який є конкурентом Анатолія Трубіна, поконфліктував з головним тренером лісабонців Роджером Шмідтом.

Грецький воротар Бенфіки Одіссеас Влаходімос опинився поза заявкою лісабонської команди на матч чемпіонату Португалії проти Ештрела Амадори через сварку з головним тренером «орлів» Роджером Шмідтом. 

Грек дуже розлютився, коли дізнався, що буде на лавці у грі проти Амадори. У підсумку його взагалі вилучили зі складу. Про це повідомляє авторитетне видання A Bola.

Український воротар Бенфіки Анатолій Трубін також не потрапив до стартового складу лісабонської команди на матч другого туру Прімейри Португалії проти Ештрела Амадори. Місце у воротах зайняв 21-річний португалець Самуел Соареш.

Матч Бенфіка – Ештрела Амадора розпочався о 22.30 за київським часом.

  • Новий сезон для лісабонців стартував з перемоги в матчі за Суперкубок Португалії над Порту (2:0) та з поразки від Боавішти в рамках чемпіонату Португалії (2:3). В обох зустрічах за «орлів» грав у воротах грек Одіссеас Влаходімос.
  • Бенфіка купила Трубіна у Шахтаря за 10+1 мільйонів євро. Українець поки що не дебютував за португальську команду.
  • Лісабонський гранд на правах чемпіона Португалії в новому сезоні єврокубків гратиме в груповому раунді Ліги чемпіонів.