Трубін виключений зі складу Шахтаря: в Італії назвали це «каральним рішенням» через угоду гравця з Інтером

Переглядів 3481
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
Трубін виключений зі складу Шахтаря: в Італії назвали це «каральним рішенням» через угоду гравця з Інтером
Анатолій Трубін. Фото: Шахтар
Голкіпер збірної України Анатолій Трубін залишився на лаві запасних у матчі Шахтаря проти Вереса в УПЛ. В Італії прокоментували цю ситуації та назвали причину такого рішення донеччан.

У середу другого серпня Шахтар на виїзді зіграв внічию проти Вереса у матчі другого туру УПЛ із рахунком 1:1.

Голкіпер «гірників» Анатолій Трубін був у заявці на матч, але усі 90 хвилин просидів на лаві для запасних – другу гру поспіль в основі провів Дмитро Різник.

Таке рішення головного тренера команди Патріка ван Леувена було прийнято через те, що Трубін відмовився від продовження свого контракту, термін якого спливає в кінці цього сезону. Про це повідомило італійське видання Сalciomercato.com.

Зазначається, що Анатолій міг відмовити Шахтарю у новому контракті через те, що вже домовився з міланським Інтером про перехід вільним агентом наступного літа.

Раніше контрольно-диспциплінарний комітет УАФ виніс ухвалу у справі про бійку між гравцями Шахтаря та Дніпра-1, яка відбулася 28 травня в рамках матчу УПЛ (3:0). Трубіна отримав дискваліфікацію за схемою 2+2, де два останні матчі є умовними.

Італійська команда була б непроти підписати українця вже цього літа в доповнення до Яна Зоммера, але ціна, яку вимагає за свого футболіста Шахтар є занадто високою для фіналістів минулого сезону Ліги чемпіонів.

Повідомляється, що як альтернативу Трубіну Інтер розглядає голкіпера Атлетіко Паранаенсе Бенту.

  • Раніше ми писали про те, що на українського голкіпера також претендує Бенфіка.
  • Також Трубін нещодавно опублікував загадковий пост в інстраграмі.
  • У сезоні 2022-2023 Анатолій провів за Шахтар 38 матчів, у яких пропустив 40 м'ячів, а 14 поєдинків він провів на нуль.
  • Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 22 мільйони євро.