Трубін зацікавив фіналіста Ліги чемпіонів: у Європі назвали умови трансферу воротаря Шахтаря

Переглядів 556
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Трубін зацікавив фіналіста Ліги чемпіонів: у Європі назвали умови трансферу воротаря Шахтаря
Анатолій Трубін. Фото: Шахтар
Голкіпер донецького Шахтаря та збірної України Анатолій Трубін може перейти до гранду чемпіонату Італії. Підписати українця може фіналіст останнього розіграшу Ліги чемпіонів Інтер.

Воротар Шахтаря Анатолій Трубін може перейти до міланського Інтера вже цього літа.

Такий трансфер стане можливим, якщо нинішній голкіпер фіналіста Ліги чемпіонів Андре Онана перейде до Манчестер Юнайтед – важлива зустріч у перемовинах по цій угоді відбудеться на Ібіці у п'ятницю, 30 червня.

На заміну Онана італійський клуб розглядає як досвідчених голкіперів – Яна Соммера, Кейлора Наваса чи Уго Льоріса – так і молодого українця.

Інтер думає над тим, щоб зробити ставку на майбутнє, інвестувавши у Трубіна частину грошей з продажу Онана та, можливо, у першому сезоні поєднувати його з досвідченним воротарем із Серії А.

Також на цей трансфер грає той факт, що контракт гравця збірної України з «гірниками» розрахований до 2024 року, що може знизити вартість голкіпера, повідомляє видання La Gazzetta dello Sport.

Зазначається, що раніше Удінезе робив Шахтарю пропозицію у розмірі шости мільйонів за воротаря, проте вона була відхилена.

  • В минулому сезоні Трубін зіграв 28 матчів в УПЛ, в яких пропустив 19 голів. 14 ігор він провів на нуль.
  • Портал Transfermarkt оцінює Анатолія у 22 мільйони євро.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: