«Трубіну буде важко в перший рік»: Кандауров розповів, чому Бенфіці цікавий голкіпер Шахтаря

Переглядів 2846
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Трубіну буде важко в перший рік»: Кандауров розповів, чому Бенфіці цікавий голкіпер Шахтаря
Анатолій Трубін. Фото: Google
Колишній півзахисник національної збірної України Сергій Кандауров оцінив перспективи Анатолія Трубіна закріпитись у складі лісабонської Бенфіки.

Чемпіон Європи 1990 року у складі юніорської збірної СРСР Сергій Кандауров відіграв у червоній футболці лісабонської Бенфіки чотири роки і знає структуру португальського гранду та внутрішню першість цієї країни дуже добре з середини.

Кандауров запевняє, в разі переходу до складу «орлів» свого співвітчизника, голкіпера національної збірної України Анатолія Трубіна, легко в новій країні йому точно не буде. Особливо на початковому етапі, коли йому потрібно буде нав’язати конкуренцію першому номеру Бенфіки, грецькому воротарю Одіссеасу Влаходімосу. Екснападник також пояснив, чому воротар Шахтаря цікавий португальському гранду.

«Влаходімос підписав новий контракт із Бенфікою до 2027 року. Він уже п'ять років основний голкіпер. Йому потрібен конкурент, щоб він не засидівся. Крім цього, грек будь-якої миті може піти і потрібен воротар, який зможе його замінити.

Трубіну буде важко в перший рік, йому потрібно якнайшвидше адаптуватися та шукати свій шанс», – сказав Кандауров в інтерв’ю FanDay.

  • На сьогодні за першу команду Шахтаря Анатолій Трубін провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.
  • Контракт воротаря з «гірниками» чинний до 30 червня 2024 року.
  • Transfermarkt оцінює ймовірний трансфер Трубіна у 22 мільйони євро.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: