Туреччина відміняється: джерело назвало клуб з нижчої ліги, який готовий підписати проблемного форварда Динамо

Переглядів 3245
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
Туреччина відміняється: джерело назвало клуб з нижчої ліги, який готовий підписати проблемного форварда Динамо
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Нападник київського Динамо Владислав Супряга може перейти у поточне зимове трансферне вікно до табору житомирського Полісся з Першої ліги. Важливу роль питанні може зіграти агент гравця.

Форвард київського Динамо Владислав Супряга на правах оренди може перейти на Полісся. Важливу роль в успіху цієї угоди можуть відіграти гарні контакти агента форварда Івана Пироженка із житомирським клубом.

Як повідомляє сайт 19-27, буквально тиждень тому йшлося про можливість такого трансферу. Джерело не володіє інформацією, чи є питання оренди закритим. Можливо, все вирішуватиметься за підсумками зборів.

Нагадаємо, що нещодавно у ЗМІ була інформація про інтерес до Супряги з боку турецького Трабзонспору. Але проект ТаТоТаке заперечує можливість переходу гравця у стан чемпіонів Суперліги.

22-річний нападник пропустив усю першу частину сезону, оскільки проходив реабілітацію після операції на стегні. Проте головний тренер Динамо Мірча Луческу взяв футболіста на зимові збори до Туреччини. Там він уже зміг відзначитись голом у товариському матчі з клубом Уніря Деж (5:1).

Контракт Супряги з Динамо розрахований до 30 червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює його у 1,8 мільйонів євро.

Полісся після першої половини сезону вийшло до групи підвищення у класі. Команда займає друге місце, що дає пряму путівку до УПЛ. Від зони перехідних матчів житомирський клуб має відрив у вісім пунктів.