У Чорноморця проблеми: НАБУ оголосило про підозру в власникам одеського клубу Кауфману та Боруховичу

Переглядів 782
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
У Чорноморця проблеми: НАБУ оголосило про підозру в власникам одеського клубу Кауфману та Боруховичу
Борис Кауфман. Фото: Google
Національне антикорупційне бюро України підозрює власників Чорноморця Борис Кауфман та Алекса Боруховича у незаконному заволодінні аеропортом «Одеса».

В одеського Чорноморця намальовуються серйозні проблеми.  Власники клубу перебувають під максимально пильним поглядом працівників Національного антикорупційного бюро України.

«НАБУ і САП викрили злочинну групу, яка заволоділа майном КП «Міжнародний аеропорт «Одеса» вартістю 118 млн грн та доходом від його діяльності протягом 2012-2022 рр. у розмірі понад 2,5 млрд грн.

Як встановило слідство, у 2011 році два відомих одеських бізнесмени зареєстрували ТОВ, яке мало заснувати спільне товариство з Одеською міською радою (ОМР), з розподілом часток 75% і 25% відповідно, з метою отримання у власність та подальшої приватизації майнового комплексу аеропорту вартістю близько 118 млн», - говориться у заяві НАБУ.

У повідомленні не називаються прізвища підозрюваних, але за даними журналіста Олега Новікова «два відомих одеських бізнесмени» –  це Кауфман і Борухович.

  • Раніше бізнесменам оголосили підозру у створенні злочинної організації.