Бубка продовжує торгувати з терористами: фірми олімпійського чемпіона й надалі укладають контракти з окупантами

Переглядів 5156
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Бубка продовжує торгувати з терористами: фірми олімпійського чемпіона й надалі укладають контракти з окупантами
Сергій Бубка. Фото: Google
Сергій Бубка попри відкрите кримінальне провадження за підозрою у пособництві державі-агресору, продовжує володіти російськими компаніями та укладати нові контракти з окупантами.

Національний олімпійський комітет України прокоментував результати розслідування Bihus щодо співпраці компаній Сергія Бубки з окупантами на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

«Бубка не отримує заробітну плату від НОК.

Інформація, висвітлена в матеріалі Bihus «Фірма Героя України Бубки продає пальне терористам на окупованих територіях», передана на розгляд етичної комісії НОК України для вивчення та надання рекомендацій у порядку», – сказано у заяві.

Також пресслужба НОКу повідомила, що наразі не може виключити Бубку з організації, тому що він все ще є членом Міжнародного олімпійського комітету. 

Сам Бубка жодним чином не прокоментував знайдені журналістами документи. Натомість російські компанії, де він значиться співзасновником, продовжують співпрацювати з окупантами.

  • 27 липня «Фірма Монблан» (компанія Сергія Бубки) уклала угоду на 73 тисячі рублів. За ці гроші компанія продає пальне казначейству так званої «днр».
  • В російських реєстрах, відкритих для широкого загалу, світиться російський податковий номер Сергія Бубки.