Зеленський проти Мессі та Байдена: букмекери спрогнозували людину року за версією журналу Time 2023

Переглядів 6338
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Зеленський проти Мессі та Байдена: букмекери спрогнозували людину року за версією журналу Time 2023
Ліонель Мессі. Фото: Google
Президент України Володимир Зеленський є одним з претендентів на отримання звання людини 2023 року за версією журналу Time. Окрім нашого гаранта нагороду може отримати форвад Інтера з Маямі Ліонель Мессі.

На думку букмекерів, фаворитом на отримання звання людини року за версією журналу Time є президент України Володимир Зеленський. Аналітики оцінюють шанси Зеленського з коефіцієнтом у 2.10.  

Головним суперником нашого президента став американський мільярдер Ілон Маск – 2.30.

На третій сходинці з коефіцієнтом 3.00 Сем Олтмен – американський підприємець, інвестор, програміст і блогер. Він є генеральним директором OpenAI і колишнім президентом Y Combinator.

Президент США Джо Байден на четвертій сходинці з 8.5. Замикає топ-5 фаворитів Джанет Єллен – американська економістка та державна діячка (11.00).   

Букмекери розглядають і ймовірність отримання почесного звання форвардом Інтера з Маямі Ліонелем Мессі. Його коефіцієнт 40 до одного.

  • Ліонель Мессі найтитулованіший футболіст в історії. 
  • Аргентинець є семиразовим володарем Золотого м'яча.
  • У складі іспанської Барселони Мессі виборов 35 трофеїв, п’ять, зокрема і кубок світу 2022 року, зі збірною Аргентини, три з паризьким ПСЖ та вже два з Інтером із Майамі.
  • Transfermarkt оцінює Мессі в 35 мільнов євро.