У чотирьох із п’яти матчів між собою суперники не визначали переможця. Прогноз і анонс на матч УПЛ Колос – Минай

Переглядів 503
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
У чотирьох із п’яти матчів між собою суперники не визначали переможця. Прогноз і анонс на матч УПЛ Колос – Минай
Фото: УПЛ
Ексклюзивний анонс матчу 18 туру УПЛ Колос – Минай спеціально для вас на «УФ».

19 березня відбудеться поєдинок 18 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Колос ‒ Минай. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Колос (Ковалівка) – ФК Минай

19 березня. 14:00. м. Ковалівка. Стадіон «Колос»

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Олег Горін (Минай)

Колос вдома прийматиме закарпатський Минай. Перед початком 18 туру команди розташувалися на різних полюсах турнірної таблиці. Ковалівці йдуть шостими з 23 балами в активі, а минайці знаходяться на 15 місці, маючи 15 очок. 

• Перемогу над Рухом приніс несподіваний найкращий бомбардир

У минулому турі Колос здобув виїзну перемогу над Рухом з мінімальним рахунком. Єдиний м’яч у зустрічі був забитий на 64 хвилині. Автором голу став Оріховський. Цікаво, що саме Павло (центральний півзахисник за амплуа) є найкращим бомбардиром ковалівської команди. На його рахунку п’ять голів, і лише один з них був забитий з гри. Ще чотири м’ячі півзахисник Колоса забивав з пенальті. 

Таким чином, ковалівці продовжують нав’язувати боротьбу за топ-5. Загалом підопічні Ярослава Вишняка у цьому сезоні здобули шість перемог, п’ять нічиїх і у шести матчах поступилися. Різниця забитих і пропущених – 15:19. 

У ковалівського клубу доволі приємний календар після паузи на матчі збірних. Адже на Колос очікують поєдинки з двома Металістами та Інгульцем. Усі три команди йдуть нижче у турнірній таблиці за колектив з Ковалівки. Тому у цих зустрічах підопічні Ярослава Вишняка будуть невеликими, але все-ж фаворитами.

• Закарпатці вже не вперше втратять провідного гравця

Минай у попередньому турі зіграв внічию з Олександрією – 1:1. Доволі скандальний м’яч забили олександрійці, тим самим зрівнявши рахунок. У Олега Кожушка, який асистував Максиму Третьякову, був явний офсайд, але ні арбітр матчу, ні лайнсмен цього не зафіксували і закарпатці втратили перемогу на останніх хвилинах зустрічі. Таким чином, безвиграшна серія закарпатців продовжується і налічує вже чотири поєдинки (дві нічиї і дві поразки). Востаннє підопічні Володимира Шарана перемагали ще 20 листопада ‒ Металіст. Загалом у минайців лише три перемоги в цьому сезоні, шість нічиїх і вісім поразок. Різниця забитих і пропущених – 12:21. 

Найкращий бомбардир Минаю – Єгор Твердохліб. У його активі три забиті м’ячі, але у цьому році за три проведені поєдинки хавбек ще не забивав. Володимир Шаран у Ковалівці не може розраховувати на одного зі своїх лідерів Олега Горіна. 23-річний захисник пропускатиме гру з Колосом через перебір жовтих карток. Для центрбека це вже не вперше у цьому сезоні, адже на його рахунку вісім жовтих карток за 16 проведених матчів.

Володимир Шаран. Фото: ФК Минай

Після двотижневої паузи на Минай очікує домашнє протистояння з Інгульцем і виїзд у гості до київського Динамо. 

• Чотири з п’яти матчів між суперниками не визначили переможця

У першому колі Минай та Колос зіграли внічию 1:1. За ковалівців відзначився вищезгаданий Оріховський, а за закарпатців забив Ельдар Кулієв. Останній вже не захищає кольори минайців, адже взимку перебрався до чемпіонату Азербайджану та натуралізувався в цій збірній слідом за Нурієвим, Кривоцюком, Мустафаєвим і іншими. 

Історія зустрічей – 5: +1=4‒0; 6:5

Майбутній герой матчу – Павло Оріховський

Найкращий бомбардир Колоса Павло Оріховський нарешті зумів відзначитися не з пенальті, а з гри (хай і підключився на стандарт). Гол у ворота Руху став дуже важливим для ковалівців, адже він приніс перемогу команді Оріховського. Центральний півзахисник є лідером ковалівського колективу. У цьому сезоні він зіграв 16 матчів і забив п’ять м’ячів. Тому 26-річний хавбек є справжнім скарбом для Вишняка та компанії.

Прогноз на гру: Колос – Минай – ТМ 2.5 – 1.55

Обидві команди не є забивними у цьому сезоні. Колос і Минай разом забили 27 м’ячів за 17 турів. А в очних зустрічах за п’ять поєдинків лише 11 голів побачили вболівальники. У цьому сезоні лише чотири з 17 матчів Минаю завершилися з тоталом більше 2.5, у ковалівців таких зустрічей на одну більше. Тому і цього разу нас очікує «низовий» матч. Букмекерська контора Favbet дає непоганий коефіцієнт на те, що в протистоянні Колос – Минай буде забито менше, ніж три голи – 1.55.

X