«У колективі його дуже добре прийняли»: Ребров розповів про адаптацію Ярмоленка в Аль-Айні

Переглядів 959
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«У колективі його дуже добре прийняли»: Ребров розповів про адаптацію Ярмоленка в Аль-Айні
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров прокоментував процес адаптації у команді українського вінгера Андрія Ярмоленка. Колишній тренер Динамо зазначив, що капітан зібрної України справжній професіонал.

Тренер Аль-Айну Ребров відзначив працелюбність Ярмоленка, який продовжує критично ставитися до себе і виконує всю необхідну роботу, як професіонал.

«Це не просто. Він професіонал, завжди намагається тримати себе у формі. Я бачу, що постійно ходить до зали перед тренуванням. Готує себе це дуже важливо. Будь-яке можливо, кожному гравцеві потрібен різний час на адаптацію».

Також Ребров зазначив, як відбувалася адаптація капітана збірної України. Підопічні українського тренера добре прийняли колтшнього вінгера Динамо.

«Наскільки я бачу, у колективі його дуже добре прийняли. Ярмоленко порозумівся з усіма футболістами на полі та за його межами. Він взагалі дуже комунікабельний. Важко сказати, адаптувався він чи ні, але за матчами бачу, що робить все, що ми вимагаємо», – зазначив Ребров.

Ребров очолив Аль-Айн минулого літа. У першому сезоні йому вдалося виграти чемпіонат ОАЕ, а також Кубок ліги.

Також 48-річний український тренер працював з київським Динамо, угорським Ференцварошем та арабським Аль-Ахлі.

Раніше була інформація, що Ребров може очолити збірну України, а Олександр Петраков стане тренером молодіжної збірної України.

X