У Луніна може бути новий зірковий тренер: коуч вже навіть почав вивчати іспанську

Переглядів 902
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
У Луніна може бути новий зірковий тренер: коуч вже навіть почав вивчати іспанську
Томас Тухель. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін може отримати нового тренера. Якщо буде звільнено італійця Карло Анчелотті, місце наставника іспанського гранда може зайняти німець Томас Тухель.

Колишній головний тренер лондонського Челсі Томас Тухель знаходиться у шорт-листі мадридського Реала як можливий наступник італійського аленаторе Карло Анчелотті. Про це пише авторитетне німецьке видання Bild.

Відомо, що 49-річний німецький фахівець розпочав вивчення іспанської мови ще восени. Попереднім його місцем роботи був Челсі. До цього Тухель також очолював Майнц, дортмундську Боруссію та ПСЖ.

Зазначимо, що в ЗМІ неодноразово з'являлася інформація, що Карло Анчелотті може залишити свій пост наприкінці сезону, якщо Реал залишиться без трофеїв. Його контракт із «королівським клубом» діє до літа 2024 року.

В турнірній таблиці Ла Ліги Реал на даний момент з 56 очками іде другим, відстаючи від першої Барселони на дев’ять балів.

Додамо також, що сьогодні Реал зіграє матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Ліверпулем. Перший поєдинок в Англії виграла іспанська команда з рахунком 5:2. 

Стосовно Луніна слід сказати, що в цьому сезоні Андрій взяв участь у 11 матчах Реала, пропустивши дев’ять м’ячів.

X