У Львові відбувся благодійний матч за «Кубок Львова»: Збірна журналістів України перемогла вдруге

Переглядів 302
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
У Львові відбувся благодійний матч за «Кубок Львова»: Збірна журналістів України перемогла вдруге
«Кубок Львова – 2022». Фото: ІА «Центр новин»
20 вересня у Львові відбувся третій щорічний благодійний матч за «Кубок Львова, який розіграли ветерани львівських Карпат та Збірна журналістів України.

«Кубок Львова – 2022» став матчем-реваншем для команд. Ветерани Карпат минулого року святкували перемогу, а Збірна журналістів у 2018 році змогла перемогти легенд українського футболу по пенальті. Основна мета благодійного матчу – допомога дітям-сиротам зі Сходу України займатися спортом.

Фото: ІА «Центр новин»

У першому таймі сили були рівними, карпатівці вражали своєю майстерністю, а журналісти мали декілька влучних моментів, спочатку Вадим Дробашко спробував вразити ворота ФК Карпат, а потім ексфутболіст Карпат, Арсенала Максим Фещук з кутового вразив ворота Богдана Стронціцького. 

Крім того, Максим Фещук допоміг забити другий гол за журналістів, вдалою грою в штрафній суперника, подав м’яч на Богдана Пастернака, який скористався моментом і замкнув передачу.

Ветерани довго не засмучувалися, і вже через деякий час Володимир Уштан у красивому стрибку зрівняв рахунок. Пізніше карпатівці отримали привід посвяткувати, Костянтин Деревльов забив другий м’яч журналістам.

Інтрига в матчі-реванші залишалася до останніх хвилин, але команди порадували глядачів ще двома голами. Спочатку Максим Фещук, який в другому таймі зіграв за “Карпати” вразив ворота журналістів. А пізніше зрівняв рахунок Дмитро Шеянов. 

Долю матчу вирішила серія післяматчевих пенальті, де пощастило найбільше команді журналістів, голкіпер Ярослав Твардовський красивими сейвами відбив два м’ячі легенд українського футболу. У підсумку володарями «Кубку Львова – 2022» стала Збірна журналістів України.

Під час прямої трансляції благодійного матчу відбувся аукціон з лотами від футбольних зірок України, який за рішенням організаторів продовжується. Хто захоче допомогти дітям-сиротам із Сходу України, зможе купити футболки від Андрія Ярмоленка, Мар’яна Шведа, Михайла Мудрика, Андрія Тлумака, В’ячеслава Шевчука, Олексія Бєліка, Артема Федецького, а також м’ячі з підписами Збірників України, Ветеранів ФК «Карпати», та інші цікаві подарунки.

Усі зібрані кошти від придбаних лотів підуть на ремонт та облаштування кімнат в Будинку дитини № 1 м. Львова. Номер картки для купівлі лота: 5375 4112 0134 0788