«У мене не було шансів»: колишній бразильський форвард Динамо назвав причини, чому він не заграв у Луческу

Переглядів 455
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«У мене не було шансів»: колишній бразильський форвард Динамо назвав причини, чому він не заграв у Луческу
Клейтон. Фото: ФК Динамо
Колишній нападник київського Динамо Клейтон да Сілва розповів про свій період у складі біло-синіх. Бразильський форвард назвав причини, через які не зміг проявити себе у київській команді.

За словами Клейтона, виграти конкуренцію за місце в основному складі Динамо йому було важко через сильних колег за позицією, які тоді були у стані біло-синіх.

«Я зробив вибір, і в результаті у мене майже не було шансів. Я перейшов у Динамо, потрапляв у заявку на ігри, але я не зіграв багато матчів і не забивав, тому що гравці на моїй позиції були кращими», – цитує Клейтона Globo.

Клейтон виступав за київське Динамо, яке очолював румунський тренер Мірча Луческу, у сезоні 2020/21, перейшовши на правах вільного агента восени 2020 року.

Цікаво, що 27-річний бразилець став чемпіоном України та володарем Кубка України, але провів на полі у футболці Динамо лише дев'ять хвилин у матчі УПЛ проти Ворскли (5:1), після чого отримав статус вільного агента.

Нещодавно форвард став гравцем Лондріни, яка виступає у бразильській Серії В. Торік гравець пропустив вісім місяців через травму. Раніше Клейтон також захищав кольори Корінтіанса, Васко да Гама, Байя, Атлетіко Мінейро та Фігейренсе.